Workshop PersonalMapping

Jouw gedrag in kaart, inzicht in jezelf en de ander

Workshop PersonalMapping

Wil jij…

begrijpen waarom jij met de ene collega zo goed samenwerkt en met de ander niet?

… al tijdens de workshop effect zien van jouw manier van communiceren en met jouw inzichten direct de volgende dag betere gesprekken voeren?

ontdekken waar jij energie van krijgt en wat jou juist energie kost? En waarom? en begrijpen waarom dat dat voor iedereen anders is.

 …..leren en ervaren waarom je in bepaalde situaties juist beter anders kunt doen dan je van nature gewend bent? 

Meld je dan aan voor de workshop PersonalMapping en krijg op een interactieve en speelse manier inzicht in de verschillende gedragsstijlen.

In de workshop ga je met je eigen persoonlijke landkaart van gedrag in de hand, op reis door de Wereld van Verschil waarbij je inzicht krijgt in je eigen gedragsstijl en die van anderen. Na het invullen van een vragenlijst wordt jouw persoonlijke DISC gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap vertellen van alles over jouw gedrag, je manier van communiceren, wat je voornaamste valkuilen zijn en hoe anderen jou kunnen ervaren.

Wij bieden deze workshop aan voor bedrijven, zowel in-company als op een externe locatie. Een leuke leerzame invulling voor een teamuitje! Of om elkaar in een nieuw team in een sessie van 2,5 uur beter te leren kennen zoals bij aanvang van een nieuw project.

 

Wat levert de workshop op?

‘Inzicht in gedrag- en communicatiestijlen en meer begrip voor elkaar op het werk en thuis!’

‘Meer inzicht in hoe ik efficienter mijn doelen kan bereiken met mijn team’

‘Weten hoe ik anderen positief kan beïnvloeden en enthousiast mee kan krijgen met mijn ideeen.’

‘Direct toepasbare tips voor thuis en op het werk om relaties te verbeteren’

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil met andere gedrags- drijfveren analysen, kleurentesten zit hem in de kaart! Je ontvangt tijdens de workshop jouw PersonalMap.  Uniek, inzichtgevend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar! Het levert direct mooie verhelderende gesprekken op met collega’s, vrienden en familie over kwaliteiten, valkuilen, ontwikkelpunten, perceptie, impact van gedrag etc. 

Neem iets zinvols, tastbaars en unieks mee met een workshop ‘PersonalMapping’!

Meer weten?

Ben je op zoek naar een actieve workshop met inhoud? Leer jezelf en jouw collega’s beter kennen op een bijzonder toegankelijke en mooie manier. Geef jouw team iets tastbaars, zinvols en unieks mee met PersonalMapping. We geven inspiratiesessies, workshops en trainingen ook incompany of op bijzondere locaties!  Een leuke invulling voor bijvoorbeeld een teambuildingssessie of een bedrijfsuitje.

Laat je gegevens achter in het ‘bel mij’ formulier of stuur ons een mail en laat ons weten wanneer wij jou het beste kunnen bellen.
Voor maatwerk afspraken voor bedrijven komen wij graag bij jou langs om er meer over te vertellen.

Bel mij

12 + 7 =

Share This