Inspiratie
sessie

Interactieve kennismaking

ontdekkingstocht door
landschap van gedrag

Word je bewust van jouw gedrag, jouw manier van communiceren en hoe dit over kan komen op anderen. Maak tijdens een inspiratiesessie kennis met onze werkwijze. Krijg direct tips om effectiever te worden in jouw gedrag en hoe jij je samenwerking positief kunt beïnvloeden.

Tijdens deze inspiratiesessie nemen wij je mee op reis door het landschap van de Wereld van Verschil. Je maakt kennis met de verschillende gedragsvoorkeuren, met hun talenten en uitdagingen. Ontdek de kracht van het lopen over en staan op de vloermat van de Wereld van Verschil.

25 juni is de eerstvolgende inspiratiesessie ter kennismaking met de methode van MapsTell PersonalMapping.

Data van inspiratiesessies 2020:
donderdag 25 juni, donderdag 3 september, dinsdag 3 november.

 

In een inspiratiesessie

…ontdek je spelenderwijs wat jouw landschap van gedrag is en hoe jouw gedragsstijl zich verhoudt tot de andere gedragsstijlen in de Wereld van Verschil

…ervaar je hoe leuk en waardevol het kan zijn voor jou en jouw team om in kaart te worden gebracht op de vloermat van de Wereld van Verschil

…word je bewust van wat jouw persoonlijke talenten en uitdagingen zijn en hoe je hier op kunt doorpakken in een coachtraject gericht op jouw persoonlijke coachvraag

Voor als je op zoek bent naar een pakkende manier om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen of als je op zoek bent naar een bijzondere, innovatieve, actieve en inhoudelijke invulling voor een teamuitje, teambuilding, of teamtraining.

Enthousiast geworden door de Inspiratiesessie?

Wil jij precies weten wat jouw gedragsstijl is en jouw PersonalMap ontvangen?

Meld je dan aan voor de workshop PersonalMapping

Hier ga je, met je eigen PersonalMap in de hand, op een verdiepende reis door de Wereld van Verschil en jouw persoonlijke landschap van gedrag waarbij je meer inzicht krijgt in jouw talenten, kwaliteiten en uitdagingen van jouw gedragsstijl.

Kennismakingsprijs

Voor deze inspiratiesessie betaal je ter kennismaking slechts de prijs van €35 per persoon (exclusief btw) inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Wanneer?

De eerstvolgende inspiratiesessie is op woensdag  1 april  van 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) bij Business Center Kaap Noord, Asterweg 19D in Amsterdam Noord. Een locatie die goed bereikbaar is met OV en waar je gratis voor de deur kunt parkeren. 

Neem contact met ons op via het contactformulier en laat je gegevens achter als je meer informatie wilt over een inspiratiesessie, workshop of training.

Bel mij

1 + 5 =

Share This