We Love the Difference

We Love
the Difference

Wij zijn Daniëlle Poortenaar, Ingeborg Ooms en Masja van Loon. Onze samenwerking is ontstaan uit de kracht van onze verschillen, passie voor ontwikkeling en groei van professionals en teams, het zichtbaar maken van talent en het gezamenlijke enthousiasme voor trainen en coachen met de Mapping methode van MapsTell op basis van het DISC-model. We delen een gezamenlijke missie:

We willen bijdragen aan meer begrip voor elkaar in een Wereld van Verschil.

Onze visie

Wij geloven in een wereld waarin iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde. Iedereen heeft iets unieks bij te dragen vanuit zijn combinatie aan kleuren, kwaliteiten en talenten. Als iedereen zijn unieke talenten kan en mag delen ontstaat er een wereld waarin er meer begrip en ruimte voor elkaar is.

Onze missie

Wie inzicht heeft in zijn kwaliteiten, talenten en drijfveren en wat hij/zij nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen, kan beter herkennen wat die van de ander zijn en hoe zij elkaar kunnen aanvullen. In organisaties en teams waar ruimte is voor verschillen en de dialoog hierover mogelijk is, ontstaat verbinding en bezieling en worden gezamenlijke doelen bereikt. Daar waar verbinding is in de IK, JIJ, WIJ is er ruimte voor verandering, groei en succes. (3-dimensies, daarom 3d-Talent!).

Zo dragen wij bij aan een wereld waarin we effectieve gesprekken voeren, onze relaties sterk zijn en we succesvol en met plezier samenwerken. Een wereld waarin je jezelf mag zijn en doet waar je goed in bent.

Onze aanpak

Dit doen wij door talenten van mensen en teams letterlijk in kaart te brengen. Met leuke inspirerende en toegankelijke werkvormen gaan wij de dialoog aan over gedrag, zodat duidelijk wordt waar ieder zijn kracht ligt. Wij doen dit voor teams en individuen in de vorm van teamcoaching, training en individuele coaching.

Per opdracht kijken wij naar wie de beste persoon is voor de opdracht. Daarbij werken wij ook samen met andere ervaren MapsTell geaccrediteerde trainers en teamcoaches als specifieke of specialistische branche, sector of organisatie kennis nodig is die wij niet in huis hebben.

Wij maken gebruik van mooie instrumenten zoals de associatieve kaart van de ‘Wereld van Verschil’, gebaseerd op het DISC-Model van William Marston.

nieuwsgierig?

neem contact op met een van de trainers

van 3d-Talent Training & Coaching.

Share This