teamtraining en
teamcoaching

Vergroot team effectiviteit, verbeter team samenwerking. Breng jouw team letterlijk in kaart. Ontdek welke verschillende gedragsvoorkeuren, talenten en uitdagingen er in het team zijn, ontdek de kracht van het team als geheel en de unieke kwaliteiten van ieder teamlid.

Een goed samenwerkend team is een team waarbij ieder teamlid zijn talent optimaal kan inzetten en waar de (gedrags)verschillen worden gewaardeerd. Een team waar ruimte is voor open communicatie en eerlijke feedback.

Wil jij

. . .  teamleiders binnen jouw organisatie inzicht geven in hun leiderschapsstijl en effectief leiderschap stimuleren?
. . .  communicatie en samenwerking in het team verbeteren? 
. . .een team dat effectiever samenwerkt?
. . . een team waarin teamleden zich durven uitspreken, elkaar aanspreken en feedback geven?
. . . verbinding maken in een team dat nu bestaat uit losse eilandjes? 

Wil jij meer uit jouw team halen?

Wij gaan graag in gesprek over wat onze teamtrainingen en teamcoachtrajecten voor jouw team kunnen opleveren. Wij sluiten aan op de leer- en ontwikkelbehoefte van jouw team. Hierbij houden we uiteraard rekening met de fase waarin jullie als team en bedrijf zitten en de sector waarin jullie actief zijn.

Na een eerste intakegesprek doen wij een voorstel voor teamtraining en of teamcoaching afgestemd op de behoefte en de afgesproken doelen.

Wat levert het op?

‘Betere communicatie,  meer begrip en rust in mijn team. Inzicht in kwaliteiten van elkaar’

‘Betere samenwerking zodat de doelen van het team sneller behaald worden’

‘Positieve invloed op anderen zodat jij je doelen sneller en makkelijker bereikt in goede samenwerking’

‘Meer duidelijkheid in wat de kwaliteiten in het team zijn. Dit leidt tot hogere kwaliteit van de werkprestaties. ‘

Resultaat

betere taakverdeling, beter en effectiever samenwerken, betere onderlinge communicatie, meer inzicht en begrip voor de verschillen in het team. Grotere teameffectiviteit. Meer plezier in werk, hogere productiviteit. Gemotiveerde medewerkers.

Thema’s

‘persoonlijke ontwikkeling’ van medewerkers, groei in persoonlijk leiderschap voor teamleiders, vergroten van persoonlijke invloed en impact van professionals.

Wij geven trainingen aan

  • teams
  • groepen medewerkers in organisaties
  • professionals en zzp-ers

Voor deze laatste doelgroep of voor individuele medewerkers van organisaties is onze Persoonlijk Leiderschapstraining ‘Vergroot jouw impact’ (3 dagdelen).

‘de samenwerking met anderen gaat zoveel beter sinds ik anderen benader zoals zij benaderd willen worden en niet zoals ik benaderd wil worden’

Share This